uitspraken-over-geld-komen-mogelijk-als-boemerang-in-gezicht-terug-voor-szczesny

Uitspraken over geld komen mogelijk als boemerang in gezicht terug voor Szczesny

Wojciech Szczesny (34) staat over exact een week op het EK tegen het Nederlands elftal, maar de keeper is met zijn hoofd ook bij andere zaken. Al-Nassr heeft zich bij Juventus gemeld om de sluitpost over te nemen en eerder sprak de goalie zich over een mogelijke stap naar die competitie nog nadrukkelijk negatief uit.

In Italië wordt er al langer gespeculeerd over de toekomst van de eerste keuze onder de lat bij Polen op het EK. Transferjournalist Fabrizio Romano schrijft zondag dat er zelfs al gesprekken zijn geweest tussen Al-Nassr en Juventus. De Oude Dame is dicht bij het aantrekken van Monza-goalie Michele Di Gregorio voor achttien miljoen euro, waardoor de club bereid is om mee te werken aan deze deal.

Daardoor is de keuze aan Szczesny om te bepalen wat hij wil. Aan het begin van dit seizoen sprak hij zich nog duidelijk uit dat hij niet geïnteresseerd is in lucratieve aanbiedingen uit het Midden-Oosten. ‘Ik heb liever een mooie uitdaging. Er zijn belangrijkere dingen zijn dan geld’, zei hij destijds onder meer. Met een nog eenjarig contract op zak kan het dus ook zomaar zijn dat de oud-keeper van Arsenal, Brentford en AS Roma kiest voor een langer verblijf in Turijn.

In eigen land worden de ontwikkelingen rondom Szczesny in elk geval ook op de voet gevolgd. Naast alle blessureperikelen bij de nationale ploeg wordt dit transfergerucht eveneens besproken in de landelijke media. ‘Sensationeel nieuws’, schrijft Sport.pl onder meer. Szczesny bleef in de afgelopen oefeninterland met Oekraïne (3-1 winst) nog negentig minuten op de bank, maar keept volgens de Poolse media maandagavond tegen Turkije wel gewoon en zal op het EK de eerste keuze zijn in het doel van Polen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.

Wijzig hier je instellingen.

EK Voorspellen (Groep D): ‘Griezmann en Mbappé en de rest doet mee’

Bekijk hier al onze video’s

Deel dit artikel