news-19092024-221702

Win een 3-daags All-in arrangement in een Fletcher-hotel – Doe mee en win!

Je bent vast nog aan het nagenieten van de zomervakantie en om dit vakantiegevoel te verlengen hebben we iets speciaals voor je! Fletcher Hotels biedt ons de mogelijkheid om een 3-daags All-in arrangement voor twee personen weg te geven aan twee gelukkige lezers.

Twee duo’s kunnen dus genieten van een verblijf in één van de ruim 100 deelnemende Fletcher Hotels in Nederland. Dit arrangement omvat twee overnachtingen, twee keer een uitgebreid ontbijt en twee keer een driegangen Fletcher’s Keuzemenu. Daarnaast ontvang je fiets- en wandelroutes om de omgeving te verkennen. De prijs heeft een waarde van 259 euro en wordt uitgereikt in de vorm van een voucher.

Je hebt de keuze uit diverse locaties zoals een landgoed op de Veluwe, een kasteel in Zuid-Limburg, een kloosterhotel in Noord-Brabant, een beachhotel aan de Zeeuwse kust en nog veel meer. Of je nu van de bossen of het strand houdt, er is voor ieder wat wils. Wil je een dagje ontspannen? Dan is een hotel met een luxe BLUE Wellnessresort de perfecte keuze voor jou.

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan deze winactie, waaronder het uitsluiten van bepaalde hotels zoals Fletcher Hotel Gilde, Hotel Amsterdam, Stadshotel Den Haag, Hotel-Restaurant Oud London en Boutique Hotel Slaak-Rotterdam. De voucher is niet geldig voor een verblijf op een specifieke datum of in een specifiek hotel. Reserveren is verplicht via de website van Fletcher Hotels en eenmaal gemaakt, kan de reservering niet worden gewijzigd of geannuleerd. De voucher is 2 jaar geldig en er geldt een tax and handling fee van ongeveer 3 euro per persoon per nacht, te voldoen bij het hotel. Voor overnachtingen in het weekend geldt een toeslag van 5 euro per nacht per persoon.

Wil jij een van de vouchers winnen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, want deelnemers die ingeschreven zijn maken extra kans. Deelnemen kan tot en met zondag 29 september, 23.59 uur. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Geniet van een heerlijk verblijf in een Fletcher-hotel en maak mooie herinneringen samen!