news-19092024-223742

Expeditie Robinson-deelnemers spotten met concurrentie en teambuilding in nieuw seizoen

Expeditie Robinson is weer in volle gang en dat betekent dat de teams van het survival-programma hun strijdlust laten zien. Kamp Noord heeft besloten om aan teambuilding te doen en probeert dit ook uit te stralen, wat bij kamp Zuid voor de nodige hilariteit zorgt.

Titanen-eiland: nieuw element in dit seizoen
Gisteravond was het tijd voor de derde aflevering van Expeditie Robinson. Dit seizoen introduceert een nieuw element, namelijk het Titanen-eiland. Dit is een soort afvallers-eiland voor weggestuurde sterke spelers.

Kamp Noord kiest voor rode bandana’s
Tijdens de aflevering zagen we dat acteur Sergio Hasselbaink bij de start van de eerste opdracht onwel werd. De intense zwemtocht zorgde ervoor dat hij uitgeput raakte. Ook in de recente aflevering had een kandidaat het zwaar. Model Ymre Stiekema bleek uitgedroogd te zijn en voelde zich niet lekker.

Teambuilding bij kamp Noord
Tijdens de aflevering viel vooral het bloedfanatieke kamp Noord op door hun teambuilding activiteiten. Het team begon met een peptalk en mentale check-in, waarbij ze elkaar aanmoedigden. Leider en danser Timor Steffens stelde voor dat alle teamleden een rode bandana om hun mond zouden binden om als één team aan de proef deel te nemen. Tegelijkertijd zongen de spelers van kamp Zuid onder leiding van Frans Bauer om zich voor te bereiden.

Kamp Zuid lacht om de actie van kamp Noord
Kamp Zuid kon echter niet serieus blijven en maakte grappen toen ze hun tegenstanders zagen. Ze vroegen zich af of de rode bandana’s bedoeld waren om warm te blijven of om eruit te zien als ninja’s. Rapper en songwriter Billy Dans was verbaasd over de act van zijn concurrenten en maakte een opmerking over het coronavirus en de warme temperaturen.

Eliminatie bij kamp Zuid
Na de proef moest kamp Zuid een speler elimineren en de jongste deelnemer, model Rikkie, werd gekozen. Ondanks haar eliminatie reageerde ze begripvol. Presentatoren Art Rooijakkers en Nicolette Kluijver onthulden dat Rikkie niet naar huis hoefde, maar naar het Titanen-eiland mocht gaan, waar ook influencer Thomas van der Vlugt en windsurfer Kieran Badloe verblijven.

Expeditie Robinson is te volgen via Videoland.