news-23092024-013521

Een nieuw seizoen van het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw is van start gegaan en dit jaar zijn er twee Brabantse boeren te zien: Martijn en Deedry. In de eerste aflevering hebben we kennisgemaakt met deze twee interessante boeren en hun zoektocht naar de liefde.

Martijn Smets is een 47-jarige boer met een melkveebedrijf in Haghorst. Hij woont daar met zijn 140 melkkoeien, jong vee en zijn kinderen. Zijn dochter van 17 woont bij hem en kookt bijna dagelijks voor haar vader, terwijl zijn zoons van 12 en 16 er de helft van de tijd zijn. Martijn omschrijft zichzelf als een echte mensenmens en hecht veel waarde aan zijn familie. Zijn vader komt zelfs dagelijks een handje helpen op het bedrijf en Martijn heeft onlangs een melkmachine gekocht om meer tijd door te kunnen brengen met zijn kinderen.

Wat Martijn nog mist in zijn leven is een partner. Hij is tien jaar geleden gescheiden en sindsdien voelt hij zich ‘een ander mens’. Hij is gevoeliger geworden en zoekt nu een vrouw met wie hij alles kan bespreken. Martijn heeft in de loop der jaren wel gedate, maar vaak liep het stuk op het gebrek aan begrip voor zijn agrarische levensstijl. Hij verlangt naar een vrouw die hem wakker kan schudden en die wat vurigheid in zijn leven kan brengen.

Deedry Heijmans is een 31-jarige boerin met een paardenhouderij in Den Dungen. Ze fokt paarden en voedt vooral jonge paarden op voor hun eigenaar. Momenteel heeft ze meer dan 100 paarden op haar erf, waar ze alleen mee werkt omdat ze geen ander personeel nodig heeft. Deedry woont op het ouderlijk erf in een appartement naast het huis van haar ouders.

Hoewel Deedry wel wat ‘scharrels’ heeft gehad, heeft ze nog nooit een serieuze relatie gehad. Ze denkt dat haar onzekerheid hierin een grote rol speelt. Mannen lijken vaak niet te begrijpen dat haar werk als paardenhouder haar passie is en denken vaak dat ze een ander beroep heeft, wat tot misverstanden leidt.

De zoektocht naar de liefde is voor zowel Martijn als Deedry een belangrijk aspect van hun leven. Ze zijn op zoek naar een partner die hen begrijpt en accepteert zoals ze zijn. Zullen ze in dit nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw de liefde vinden die ze zoeken? We zullen het moeten afwachten in de komende afleveringen.