news-22102024-104409

Vanochtend zijn in een hotel in Wassenaar twee lichamen gevonden. De omstandigheden rondom hun dood worden als verdacht beschouwd en de politie is momenteel bezig met een onderzoek.

Verschillende hulpdiensten zijn rond 05.30 uur naar het voormalige Hotel Wassenaar aan de Katwijkseweg gestuurd na een melding van een “ongeval gevaarlijke stoffen”. De brandweer heeft metingen uitgevoerd en is met groot materieel aanwezig.

Het hotel is geƫvacueerd en volgens regionale media verblijven er voornamelijk arbeidsmigranten uit Oost-Europa. De identiteit van de twee overleden personen is nog niet bekendgemaakt en er is nog geen informatie gegeven over de mogelijke oorzaak van hun dood.

De politie zal verder onderzoek doen naar de omstandigheden rondom dit tragische voorval. Het is een schokkende gebeurtenis voor de gemeenschap in Wassenaar en onze gedachten gaan uit naar de families en geliefden van de slachtoffers.

Het is belangrijk om de privacy en waardigheid van de overledenen te respecteren tijdens dit onderzoek. We hopen dat er snel meer duidelijkheid komt over wat er precies is gebeurd in het hotel en dat de verantwoordelijken indien nodig worden aangepakt.

We zullen het nieuws nauwlettend in de gaten houden en updates delen zodra er meer informatie beschikbaar is. Het is van groot belang dat de gemeenschap op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen in deze zaak.