bizar-incident-bij-oefenwedstrijd-van-ek-tegenstander-nederlands-elftal

Bizar incident bij oefenwedstrijd van EK-tegenstander Nederlands elftal

Tijdens de oefenwedstrijd tussen Frankrijk en Luxemburg heeft woensdagavond een bizar incident plaatsgevonden. De wedstrijd was iets meer dan vijf minuten onderweg toen scheidsrechter Lawrence Visser een steen aantrof op de grasmat, die mogelijk vanuit het publiek richting het veld is gegooid. Er is niemand gewond geraakt door de steen, maar het incident zorgde voor flink wat gefronste wenkbrauwen. “Nou, nou, nou, er is een steen op het veld gegooid zeg. Het moet tocht niet gekker worden. Bizar,” aldus Ziggo Sport-commentator Albert Mantingh toen de scheidsrechter naar de kant snelde met de steen in zijn hand.

Frankrijk had ten tijde van het incident een 1-0 voorsprong tegen Luxemburg door een treffer van Paris Saint-Germain-speler Randal Kolo Muani. In de laatste twintig minuten liep Les Bleus in het Stade Saint Symphorien uit naar 3-0. De doelpunten kwamen op naam van Jonathan Clauss en kersvers Real Madrid-speler Kylian Mbappé.