kevin-kienstra-kampioen-ameland-open-golf-persbureau-ameland

Kevin Kienstra wint Ameland Open Golf Kampioenschap

De tweede en beslissende dag van het Ameland Open Golf toernooi was er één vol spanning en sensatie. Ondanks het vriendelijke weer aan het begin van de dag, veranderde de situatie snel met regenbuien en een sterke windkracht van 6. Dit zorgde voor uitdagende omstandigheden voor de golfers, maar uiteindelijk waren er winnaars met blije gezichten.

In de stableford categorie was Mark Bleeker van Golfclub Beveren uit Antwerpen de absolute uitblinker, met een totaal van 72 stableford punten. Hij werd de onbetwiste winnaar van deze categorie.

In de strokeplay categorie eindigden Jan Engels en Kevin Kienstra, beide van Golfvereniging Ameland, met gelijke scores. Dit leidde tot een spannende ‘play off’ op hole 1 en hole 9, waar Kevin uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

Op de vierde extra hole in de ‘play off’, wist Kevin Kienstra zich te onderscheiden en mocht hij zichzelf kronen tot Kampioen Ameland Open 2024. Burgemeester Leo Pieter Stoel overhandigde Kevin de kampioensprijs en prees het toernooi en Kevin’s prestatie.

Een volledige terugblik en foto impressie van het toernooi is te vinden op amelandopen.nl of op golfvereniging-ameland.nl.

Persbureau Ameland is dé plek voor al het nieuws en reportages over Ameland. Heb je zelf een tip? Stuur deze dan naar info@persbureau-ameland.nl.