nantes-les-rvlations-accablantes-sur-le-joueur-fantme-lancelot-carbon

Nantes: schokkende onthullingen over spookspeler Lancelot Carbon

De recente onthullingen hebben veel waarnemers aan de oevers van de Erdre verbaasd doen staan. Na een teleurstellend seizoen in de Ligue 1 (op de 14e plaats), is FC Nantes weer in het nieuws vanwege hun achterkamermanoeuvres. De Canaries willen de jonge Lancelot Carbon namelijk een eerste professioneel contract van drie jaar laten tekenen. Op het eerste gezicht niets bijzonders.

Echter, deze 19-jarige is de zoon van de agent Pascal Carbon, die zeer nauw verbonden is met Waldemar Kita. De twee mannen hebben samen de transfers van Ismaël Bangoura en Adson onderhandeld. En tot overmaat van ramp staat Lancelot Carbon op het punt een professioneel contract te tekenen, terwijl hij slechts 87 minuten heeft gespeeld sinds zijn komst naar Nantes in 2020! Al snel zorgde de beslissing van Kita voor ophef, aangezien deze geen enkele sportieve zin heeft.

Een insider van FC Nantes heeft een ontluisterende getuigenis afgelegd in de kolommen van So Foot. “Bij zijn aankomst (in 2020) voel je al de misleiding. Hij loopt op alle fronten achter en de coaches begrijpen al snel dat deze speler niet toevallig aanwezig is. Hij heeft moeite met spelers die een of zelfs twee jaar jonger zijn dan hij. Hij is niet op het niveau, maar niemand zegt echt iets, we laten hem trainen, omdat we weten dat we niet veel kunnen zeggen.”

Deze speciale situatie kan echter schadelijke gevolgen hebben voor het gele huis. Bekend om zijn opleiding, loopt Nantes het risico dat meerdere veelbelovende spelers vertrekken, teleurgesteld door het feit dat dit soort voorkeursbehandeling wordt toegekend. “Velen hebben het erg slecht opgevat, als een gebrek aan respect. Spelers die wedstrijden spelen, zich inspannen, beginnen te wennen aan de professionele groep. Maar sommigen hebben de situatie omgedraaid en hebben bedacht dat de zaak-Carbon hen van dienst zou kunnen zijn bij de onderhandelingen over een mogelijk professioneel contract.” De Kita’s zouden wel eens zelf het slachtoffer kunnen worden.

Pub. 07/06/2024 20:01
MAJ 08/06/2024 09:16