rc-lens-changement-de-programme-pour-andy-diouf

RC Lens: Andy Diouf verandering van plan!

Momenteel in het zuiden van Frankrijk om de traditionele Maurice-Revello Cup te spelen, die U20-selecties tegen elkaar strijdt, zal Andy Diouf gedwongen worden de groep te verlaten om een goede reden. Uitleg.
Andy Diouf op weg naar het olympisch toernooi!
Afwezig van de oorspronkelijke lijst van Thierry Henry voor het olympisch toernooi, zal Andy Diouf uiteindelijk deelnemen! Vanwege de weigering van PSG om Warren Zaïre-Emery vrij te geven, die al het EK met de A-ploeg moet spelen, is de middenvelder van RC Lens opgeroepen als versterking voor de coach van het Franse U23-team volgens informatie van RMC Sport. Terwijl Elye Wahi blijkbaar niet is vrijgegeven door de club, heeft de voormalige middenvelder van Rennes toestemming gekregen van zijn club.
Na een vrij wisselvallig eerste seizoen in Artois, zal Andy Diouf deel uitmaken van een uitgebreide groep van 25 spelers die tegen 3 juli moet worden teruggebracht tot 18 spelers, de datum van de officiële selectie. Vervolgens zullen de mannen van Thierry Henry drie oefenwedstrijden spelen tegen Paraguay (4 juli), de Dominicaanse Republiek (11 juli) en Japan (17 juli). Ter herinnering, het olympisch toernooi vindt plaats van 24 juli tot 9 augustus.
Het is nog maar de vraag of Andy Diouf tegen die tijd nog steeds een speler van RC Lens zal zijn, aangezien hij de interesse heeft gewekt van Florent Ghisolfi, de nieuwe sportdirecteur van AS Roma. En gezien het feit dat RC Lens op zoek is naar liquide middelen en vooral wil bezuinigen op de salarismassa, is een vertrek niet uitgesloten.

Foto credits: Alexandre Dimou/Alexpress/Icon Sport