news-16082024-024713

Je kunt er niet omheen: B&B Vol Liefde is razend populair. Dat is niet alleen te merken aan de kijkcijfers, maar ook aan het zoekgedrag voor vliegtickets. De bestemmingen waar de B&B-eigenaren van dit jaar vertoeven, zijn enorm in trek. Cheaptickets.nl heeft ontdekt dat vooral het Zuid-Afrika van Mirjam tot de verbeelding spreekt. Johannesburg, de luchthaven dichtbij haar B&B, heeft namelijk 72 procent meer zoekvolume dan vóór de start van het programma.

Populaire Bestemmingen en Prijzen:

Robert Jan doet het ook goed bij vakantiegangers: er werd 49 procent vaker gezocht naar vliegtickets richting Inverness. Lefkas, waar je moet vliegen om bij Iris in de buurt te komen, had 32 procent meer zoekvolume. Lyon bij Anja zag een stijging van 20 procent en Gerona, dichtbij Mike en Albert, 19 procent. Deze bestemmingen waren al populair onder reizigers, maar nu des te meer.

Wat betaal je voor een nachtje B&B Vol Liefde:

Slapen bij Albert:
Kasteelheer Albert verwelkomt je voor ongeveer €130 voor één nacht in een standaardkamer. Met ontbijt erbij wordt dit €169. Voor een tuin- of torenkamer zonder ontbijt betaal je €170 per nacht.

Yamas bij Iris:
In Iris’ adults only-paradijs kost de kleinste ‘villa’ op de begane grond (ongeveer 35 vierkante meter) €220 voor twee personen, maar dat is voor twee nachten. Goedkoper dan bij Albert, en je krijgt er gegarandeerd een Abba-avond bij. De grootste ‘villa’ met zeezicht kost €280 voor twee nachten.

Kopje koffie bij Anja:
Bij Anja in Biches kun je voor minder geld terecht: je betaalt €72 voor twee personen voor een nacht, €63 als je alleen bent. Het ontbijt is inbegrepen, dus geniet van de heerlijke filterkoffie.

Surfen bij Mike:
Voor een actief verblijf bij Mike’s B&B ben je best wat geld kwijt: je moet minimaal twee nachten boeken en in het hoogseizoen kost dit €380 per nacht. In het mid-seizoen, alleen in mei, betaal je €320 per nacht.

Kosten voor een nachtje B&B Vol Liefde:

Zwijgen bij Thijz:
Bij Thijz hoef je geen fortuin neer te leggen voor een nachtje slapen. Als je je tentje of caravan op zijn erf wil zetten, kost dat je €32 per nacht. Een safaritent voor vier personen kost €805 per week.

Op safari bij Mirjam:
Voor een standaardtent bij Mirjam, voor twee personen, betaal je €307 per nacht. Hier krijg je ontbijt, lunch, diner én een safari. Een unieke ervaring voor die prijs.

Hanen verzorgen bij Arno:
Voor Arno’s B&B zijn nog geen prijzen beschikbaar, hoogstwaarschijnlijk omdat de accommodaties nog niet klaar zijn. Het is de toekomstige B&B zoals werd gesuggereerd.

‘Inpiepen’ bij Robert Jan:
Wil je arm in arm door de Schotse Hooglanden lopen met je geliefde? De prijs voor een verblijf bij Robert Jan is op aanvraag, dus neem contact op voor meer informatie.

Reiskenners tippen dit handbagage-item voor een comfortabelere vliegreis: ‘Redding voor economy-passagiers’.